Close

Проекти

Short Excerpt

See More

Slider Title

Short Excerpt

See More

Мобилгаз ООД

Фирмата е основана през 2000г. от Стефан Николаев Стефанов като фирма занимаваща се с ремонт и поставяне на автомобилни газови урeдби с постоянен адрес гр. Стара Загора. С любов към техниката и новите технологии ние от „Мобилгаз“ успяваме да си извоюваме лидерска позиция в автосервизния бранш в областта. Това постигнахме както с коректното си и професионално отношение към нашите клиенти, така и използвайки материали и резервни части от най-високо качество.

Фирма ”Мобилгаз” основава своята философия на редица дейности, насочени към създаването на един съвременен автосервиз, който е в състояние да удовлетвори нуждите и потребностите на клиентите си.
Освен това отдаваме голямо значение на внедряването на иновации, както за подобряване ефективността на услугите ни, така и за тяхното разширяване.
Държим бързината на обслужване, която предлагаме, по никакъв начин да не пречи на коректните и професионално извършвани от наша страна услуги . В дългосрочен план ние се стреми да реализираме динамично, успешно и устойчиво фирмено развитие с фокус върху, иновациите, екологията и моторните спортове. Работейки с любов и страст нашата мисия е да бъдем най-добрите в това, което правим.

Нашият екип

Стефан Стефанов
Управител

Основател и ръководител на автосервиз Мобилгаз. Завършил висшето си образование в техническия университет в гр. Пловдив по специалността микроелектроника. Притежател на множество сертификати и квалификации от различни курсове и семинари в областта на газовите уредби, автомобилната електроника и автоклиматичните инсталации.


Николай Стефанов
Електротехник

Завършил успешно бакалавърска степен по специалността "управляваща техника и мехатроника" в техническия университет Грац в Австрия. Взел участие в констроирането на болиди от сериите Formula Student в периода 2013 - 2015г. Ръководител на множество проекти сред които са и двата понастоящем най-успешни проекта на Мобилгаз:  "СИСИ" и "ТЕРИ". Понастоящем занимаващ се професионално с автомобилен спорт.Теньо Ботев
Главен механик

Завършил средно специално образование в гр. Стара Загора. Стругар по професия с дългогодишен опит в констроирането и изработката на елементи и детайли. Специализирал в сферата на изключително точните измервания на специфични компоненти. Заемал длъжността главен механик в продължение на три години в автокомплекс в Испания.